Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via het onderstaand formulier. Er wordt binnen 24 uur gereageerd. 
Blijf niet langer rondlopen met je klachten. Je hoeft het niet alleen te doen.

Plan een afspraak

*
*
*
*
*
*


 

Privacyverklaring Praktijk Integrale Psychologie.

De door u verstrekte gegevens worden selectief gebruikt door de Praktijk Integrale Psychologie, aansluitend op de doelstellingen van de beroepsvereniging. De Praktijk Integrale Psychologie verstrekt geen gegevens aan organisaties/partijen die niet het doel van de praktijk dienen. De praktijk heeft een verwerkingsovereenkomst met de websitebouwer en met het administratiekantoor. Wanneer de Praktijk om een andere reden dan hier genoemd gebruik wil maken van uw gegevens, zal om uw toestemming gevraagd worden.


 

Adres

Grote Looierstraat 28a
6211 JJ Maastricht
+ 31 (0)6  14359675
monique@lecabinetmaastricht.com 

Route

Openbaar vervoer

Le Cabinet ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf Station Maastricht. Op werkdagen vertrekt er ca. iedere 10 minuten een bus richting de Grote Looierstraat. Stap uit op de halte Bouillonstraat (lijn 4 - Pottenberg - Caberg) of de Prins Bisschopssingel (lijn 9 - Maastricht Kon. Emmapln.).

Route

Parkeren

De Grote Looiersstraat bevindt zich in een parkeerzone waar u betaald parkeert. Op ongeveer 400 meter bevindt zich de O.L.V. parkeergarage. 

Route

praktijk1.jpg
stoel.jpg
le cabinet straat.jpg

Plan een gesprek

Tijd voor een ontmoeting? Neem contact op, wacht er niet te lang mee.

In een korte kennismaking kunnen we beiden ervaren of ik jou kan helpen.

 

Plan een gesprek
Le cabinet-00388.jpg