Waar kan
ik bij helpen?

Ben je uit evenwicht? Ervaar je spanningen in je priveleven of tijdens je werk? Houden allerlei gedachten je 'snachts wakker? Neem dan contact op, je hoeft het niet alleen te doen. Ondersteuning vragen om inzicht te krijgen en jezelf beter te leren kennen is niet gek. Met de juiste hulp leer je weer vanuit je eigen kracht te leven. 

Relatie

Partner of ouder… Geen enkele relatie blijft vanzelf goed gaan. Dat ligt vaak bij de wens om begrepen te worden. Hierin samen blijven investeren kan een uitdaging zijn. De sleutel? Leer verbindend te communiceren. 

Speciaal voor drukbezette paren die graag de schouders zetten onder een intensief traject. In deze tweedaagse, met degelijke voorbereiding, leer je de brug naar elkaar te bouwen en elkaar weer waarderen vanuit een nieuw perspectief.

Happy Couple Intensive

www.guyhouben.com_vaesterras_fbres-1.JPG
stel in water.jpg
image001 (2).png

Therapie

In mijn praktijk in Maastricht kun je terecht voor hulp bij stress en spanning, depressie en rouwverwerking. Online werken behoort tot de mogelijkheden. We werken aan verbetering van de relatie met jezelf, zodat je op alle vlakken in je leven weer balans gaat ervaren. Positie psychologie, mindfullness, ademhaling en focus op hulpbronnen in je leven zijn de technieken die we inzetten. Indien nodig kijken we ook naar je geschiedenis om te ontdekken welke gedachtenpatronen je hebt opgebouwd. 

Ik begeleid medewerkers, leidinggevenden en directeuren bij leiderschapsontwikkeling en burn-out/bore out klachten. We reflecteren op werksituaties en zoeken naar mogelijkheden waarin jij het beste tot je recht komt.

Werk

Plan een gesprek

Tijd voor een ontmoeting? Neem contact op, wacht er niet te lang mee.

In een korte kennismaking kunnen we beiden ervaren of ik jou kan helpen.

 

Plan een gesprek